Verbond Antwerpen

Dienstverlening op jouw maat
Via volgende kanalen kan je mogelijks ook, afhankelijk van jouw vraag, een volledig antwoord krijgen:
  • Telefonisch via het nummer 078 15 20 58.
  • “Stel je vraag online” en maak zo jouw vraag aan ons over.
  • Raadpleeg “je e-dossier”. Of anders gezegd kan je hier de stand van zaken van bepaalde luiken van jouw dossier en jouw betalingen raadplegen.
Wil je gewoon iets afgeven? Via de ACV-brievenbus kan je al deze documenten aan ons bezorgen.
Heb je nood aan een aantal nieuwe stempelkaarten? Ga naar “Stel je vraag online” en wij sturen je ze toe..
In het ACV dienstencentrum kan je terecht met al je vragen of problemen in verband met arbeid en inkomen: vragen over je loon, kinderbijslag, vakantiegeld, werkloosheidsuitkeringen, … ?
Een ploeg van deskundige ACV-medewerkers staat klaar om je advies te geven en je bij te staan. Op het ACV-dienstencentrum kan je, na het maken van een afspraak, ook terecht voor aanvraag studietoelage of hulp bij het invullen van je belastingaangifte (geen fiscaal advies). Hiervoor maak je voorafgaandelijk een afspraak. Voor studietoelage en voor je belastingbrief zal je telkens in de maand april in de Visie de nodige informatie vinden of je kan hiervoor terecht op het nummer 078 15 20 58.

ACV werking op lokaal niveau
Praat je eens graag met gelijkgezinden over vakbondswerk? Ben je nieuwsgierig hoe het er in een ander bedrijf of sector aan toe gaat? Kan je vooral bijkomende informatie gebruiken, of zoek je ondersteuning voor je vakbondswerk? Heb je belangstelling voor het socio-economisch beleid in je gemeente of in je streek? En/of ben je vooral geïnteresseerd in alle (syndicale) actualiteit? Hoe zit dat ook weer met die, steeds veranderende, wetten en regelgeving over werkloosheid en werk? Het kan op bijeenkomsten met ACV vrijwilligers/militanten in je gemeente.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens “proeven”? Kom dan, geheel vrijblijvend, met ons kennismaken!
Mail je contactgegevens naar antwerpen@acv-csc.be Er neemt snel iemand contact met je op.